DA, ÎMI IUBESC PATRIA

0
469

DA, ÎMI IUBESC PATRIA! DA, cred că NU trebuie să fim sclavii nimănui! Da, cred că avem nevoie doar să FIM! Și voi face tot ce ține de mine pentru ca România să se reașeze în propriul DESTIN! Iar dacă i se pare cuiva că asta mă face antieuropean sau anti-neuroatlantic, să fie sănătos! Pe mine mă interesează doar ceea ce știu că e menită țara asta să devină!

Sunt lucruri despre care am vorbit și sunt lucruri despre care abia de aici înainte voi vorbi. Mă simt solidar cu ribozomii și mitocondriile acestei națiuni. Destinul meu din ultimii ani e destinul unuia care vrea ca România să devină țara OMULUI, țara care aduce pentru prima dată ființa omenească în centrul oricărei preocupări. Nu sunt nici pe departe o ființă perfectă. Sunt plin de defecte, la fel ca orice om. Dar cred cu tărie în OM, cred că e vremea ca oamenii să se prindă în HORĂ! Tocmai de aceea, 2018 va fi anul în care voi întinde mâna către toți cei care simt OMENEȘTE. Vom vedea câți sunt dispuși să meargă alături de cineva care nu este parte din nicio înțelegere, din nicio strategie, din nicio echipă ascunsă…

Aș vrea să vă pot transmite ceea ce simt și ceea ce cred în aceste clipe. Uneori reușesc, alteori nu. Însă ce pot să vă garantez este că sunt doar omul imperfect care și-ar dori să cunoască povestea fiecăruia dintre voi. Oamenii, chiar și cei care mai intră pe aici pentru a mă înjura, sunt TAINE CARE UMBLĂ… Iar ceea ce vreau este să aduc la suprafață tot ceea ce ne poate uni întru esența noastră. Suntem mult mai mult decât am fost învățați să credem că suntem… Fie să FIM!

Posted by | View Post | View Group