E minunat dacă protestează onoratele instanțe …

0
154

E minunat dacă protestează onoratele instanțe la ordinul lui Danileț! Doar așa putem afla cu precizie care sunt judecătorii (și procurorii) din SECTA MACOVEI… Sper să-și facă multe poze ca să le pot distribui apoi și eu insistent.

Danileț, 2008, despre Macovei:

“Am fost consilier al ministrului Macovei din ian 2005 pana in apr 2007, cu acte in regula (cerere de la MJ, acord al meu, aviz pozitiv de la instanta, detasare de la CSM). Sunt mandru de acest lucru.

Urata de cesemei, antipatizata de parlamentari, hulita de unii magistrati, reformele Monicai Macovei sunt cele care au adus Romaniei libertatea de a vorbi in justitie, independenta procurorilor, informatizarea sistemului, impartirea aleatorie a dosarelor , ocuparea functiilor de conducere prin concurs si mult asteptatata aderare. Adevarul e insa ca noi nu meritam persoane precum Monica Macovei. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita.”

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCe voiam să zic – dacă tot primesc iarăși bani …
Articolul următorDA, ÎMI IUBESC PATRIA
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."