“Cine nu sare ia o condamnare

0
1836

“Cine nu sare ia o condamnare!”… Deși unii din PNL au încercat să se delimiteze de USR și de ONG-urile care incită la violență, Ludovic Orban s-a afișat extaziat alături de USR, Cioloș și respectivele ONG-uri, atât la conferința de presă comună, cât și în Piața Victoriei. “Urmașul Brătienilor” a #ȚOPĂIT și a suflat în #VUVUZEA făcând praf tot efortul unor comunicatori PNL de a se separa de USR și de Cioloș.

LIBERALI, atâția câți mai sunteți în partidul ăsta confiscat de securiști și de garda pretoriană a lui Traian Băsescu, cât o să mai #ȚOPĂIȚI alături de Ludovic Orban, de Turcan, de USR, de Cioloș și de ONG-urile anarhiste? Ieri tocmai v-ați făcut iremediabil de râs nevotând Legea Răspunderii Magistraților, adică exact legea pe care le-o promiteați oamenilor în campania electorală de anul trecut… Aveți resurse pentru a coborî și mai mult de atât?

Prin tăcerea complice a celor care mai au sânge liberal pe-acolo, PNL a devenit Partidul Non-Liberal, Partidul-Vuvuzea, Partidul-Preș, partidul istoric ce va deveni istorie…

Posted by | View Post | View Group