Afișul corect pentru măreața expoziție de la …

0
113

Afișul corect pentru măreața expoziție de la Bruxelles ar fi trebuit să arate exact așa cum îl public aici. Desigur, ca de obicei, nimic nu are legătură cu SOROS… Nici faptul că Macovei, organizatoare, e plasată la rang înalt pe lista susținătorilor lui SOROS. Nici faptul că Sven Giegold, organizator, a împărțit microfonul cu SOROS la numeroase conferințe, aflându-se la rândul său pe lista susținătorilor lui SOROS din Parlamentul European. …Nici faptul că Oana Dimofte participă ca vorbitoare-păreroloagă din partea “Corupția ucide”, unde prestează social Insul-în-CHILOȚI (cel care ne zâmbește în poză cu cea care surâde în fotografia cu SOROS).

…Strategia sectei lui ONG-GURU de a-i ironiza agresiv pe cei care se referă la implicarea lui SOROS în treburile interne ale României prinde doar la persoane precare intelectual sau subnutrite informațional!

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNe-au aruncat afară din noi și până când nu …
Articolul următorMostră de #IPOCRIZIE și #MANIPULARE …
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."