Două răspunsuri pentru agențiile Noii …

Două răspunsuri pentru agențiile Noii Securități care au primit comanda de a duce în derizoriu conceptul de “stat paralel”:

1. Orice om zdravăn la cap din această țară pricepe rapid că imaginea care ilustrează perfect conceptul de “stat paralel” este Sufrageria lui Oprea. Orice om zdravăn la cap din România și de oriunde va fi de acord că o întâlnire a șefilor SRI (Maior și Coldea) și a Procurorului General al României (Kovesi) cu oameni politici, acasă la un om politic extrem de puternic, ce urma să devină în câteva zile ministru (Oprea), în seara turului II al alegerilor prezidențiale, este ceva de neconceput și de netolerat! Orice om zdravăn la cap va insista ca Maior, Coldea și Kovesi să fie revocați IMEDIAT din orice funcție ar mai deține în prezent!

2. Am o provocare pentru agenții din presă și textierii de duzină care propagă pe Facebook glumițe de creșă cu scopul de a-i ridiculiza pe cei care vorbesc despre Statul Paralel: să treacă Oceanul cu glumițele lor submediocre. Atât ei, cât și Iohannis și Kovesi să ia legătura cu Administrația Trump și să explice acolo că treaba asta cu “statul paralel” e doar o gogoriță “a corupților”. Să-i spună lui Donald Trump distinsa Sufrageristă și Insul din Deal că “deep state” e doar un… “can-can”. Iar după ce îi spun asta, să-i explice că mega-scandalul iscat chiar în aceste zile în CONGRESUL SUA e tot un “can-can”. …Știți despre ce se vorbește în toată presa americană de câteva zile? Despre un nou WATERGATE! Comisia pentru supravegherea activității guvernamentale din Camera Reprezentanților a primit din partea Departamentului Justiției transcrierea mesajelor dintre doi agenți FBI, în care se vorbește despre o „societate secretă“ din FBI și Departamentul Justiției, creată imediat după alegerile prezidențiale, cu scopul de a submina președinția Trump. …Vă sună pe undeva cunoscut!?

Statul paralel (prefer să-i spun Noua Securitate) nu există doar pentru cei care primesc soldă pentru a spune că nu există, precum și pentru cei malnutriți informațional de către aceste trompete ale Propagandei.

Posted by | View Post | View Group