Văd că se vorbește mai nou despre …

0
414

Văd că se vorbește mai nou despre “interpretările mele” cu privire la cum a procedat Macovei referitor la Arhiva SIPA. Voi reveni cu o analiză detaliată, dacă tot mă provoacă unii să am “interpretări”. Până atunci însă vă invit să dezvoltați propriile… interpretări pe marginea textului de mai jos din Raportul oficial:

“Membrii Comisiei desemnate prin OMJ nr. 106/C/03.02.2005 au ridicat documente din arhiva operativă aflată în cadrul Serviciului de Informații Clasificate din Ministerul Justiției pe care le-au predat ministrului justiției, Monica Macovei. Comisia actuală (autoarea prezentului Raport) nu a putut identifica și nu cunoaște dacă documentele clasificate (SSID, SS, S) ridicate de membrii comisiei prevăzute la pct. (d) au fost restituite de acești membri sau de către ministrul justiției, Monica Macovei, și nici dacă alte măsuri de valorificare au fost dispuse de fostul ministru al justiției Monica Macovei”…

(Conform raportului oficial, documentele trimise lui Macovei – cele despre care nu se știe dacă au mai fost vreodată restituite – conțineau… materiale informative cu privire la posibile activități infracționale săvârșite de magistrați.)

…Suntem bine în țara asta!??

Posted by | View Post | View Group