TREI concluzii după decizia judecătorilor de a …

0
388

TREI concluzii după decizia judecătorilor de a reporni de la zero procesul familiei COSMA

1. Iată rolul esențial al PRESEI LIBERE în lupta cu NOUA SECURITATE!

Exact ca și în cazul #MORMANULUI luat de Mircea Băsescu pentru a interveni în Justiție în favoarea lui „Bercea Mondialul”, când lucrurile s-au mișcat DOAR pentru că Antena 3 a difuzat deja celebrele filmări cu camera ascunsă realizate de „Băsică”, și în cazul procurorilor de la „unitatea de elită DNA Ploiești” lucrurile au început să se miște DOAR pentru că Antena 3 și România TV au difuzat înregistrările audio realizate de Vlad Cosma.

Dacă nu existau înregistrările „inculpaților”, ale „penalilor”, noi nu aflam nimic iar Mircea Băsescu și procurorii de la DNA Ploiești își continuau activitatea nestingheriți.

Dacă nu existau televiziuni care să își asume riscul ENORM de a difuza aceste înregistrări, nu numai că noi nu aflam nimic, dar Noua Securitate își făcea… treaba mai departe fără niciun fel de problemă. Antena 3 și conducerea trustului au plătit cu vârf și îndesat pentru CURAJUL de a fi difuzat înregistrările cu Mircea Băsescu, precum și toate celelalte mii de ore de anchete jurnalistice și de dezvăluiri.

Dacă România TV nu difuza dezvăluirile lui Ghiță (imediat după plecarea sa din țară), Coldea rămânea în continuare cât se poate de oficial la butoane, iar noi nu aflam niciodată despre întâlnirile săptămânale ale acestuia și ale distinsei Kovesi cu agenții CIA din România (unde, conform spuselor lui Ghiță, se punea la cale distrugerea presei libere din România).

2. Iată rolul esențial al Comisiei Europene în lupta împotriva PRESEI LIBERE din România!

Cu doar câteva săptamâni înainte ca LISTELE NEGRE de la Bruxelles să fie făcute publice (pe listă aflându-se la acea vreme – 2012 – și Dan Voiculescu, patronul trustului cu capital 100% românesc din care face parte Antena 3), actualul prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, Frans Timmermans, și-a permis să spună la București că difuzarea de către Antena 3 și România TV a înregistrărilor de la unitatea de „#HAULES” DNA Ploiești aduc gravă atingere imaginii Justiției din România și că acest lucru afectează viitorul raport MCV.

Cu alte cuvinte, avem așa: în 2012, exact cei de la Bruxelles, care ne vorbesc de dimineața până dimineața despre cum să facem să nu afectăm independeța Justiției, ATACAU abrupt tocmai independența… Justiției, atunci când cereau informații despre pașii următori împotriva unor persoane aflate în procese penale; arc peste timp, în 2018 tot cei de la Comisia Europeană vin și ne vâră tot MCV-ul în ochi și ne amenință că, dacă mai arată presa liberă din România fața hidoasă a Hidrei DNA, atunci se vor gândi foarte serios dacă mai închid vreodată MCV-ul…

Sigur că listele de execuții au fost elaborate în primul rând în România. Dar asta nu scuza cu NIMIC Bruxelles-ul! În toți acești ani, realitatea este aceea că Bruxelles-ul (în special Comisia Europeană) a fost „parrrtenerrrul de nădejde” al Noii Securități din România. Acesta este adevărul și nu altul și trebuie rostit răspicat!

3. KOVESI i-a apărat reputația lui „Portocală” în 2016. Adresa din data de 20.09.2016 (prin care procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție i-a solicitat președintelui Consiliului Superior al Magistraturii să analizeze dacă afirmațiile senatorului Daniel Savu sunt de natură să aducă atingere independenței sistemului judiciar în ansamblul său) spune așa: „În concret, doamna procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a apreciat că afirmațiile mincinoase și tendențioase formulate de către domnul senator Daniel Savu cu privire la metodele de lucru sau presupuse relații imorale cu martorii ori denunțătorii din dosare ale procurorului Mircea Negulescu, precum și relația sa cu șeful SRI Prahova, sunt de natură să submineze grav autoritatea judecatorească și de a pune în discuție deontologia profesională a magistraților. S-a apreciat, de asemenea, că aceste afirmații au un impact deosebit asupra opiniei publice, fiind de natură să aducă atingere independenței sistemului judiciar”…

De asemenea, după tot scandalul provocat de difuzarea înregistrărilor cu procurorii „ELITEI-#HAULES” DNA Ploiești, KOVESI nu a întreprins absolut nimic. Ba mai mult decât atât, a avut tupeul inimaginabil de a vorbi despre un „FESTIVAL al INCULPAȚILOR”, în loc să vorbească despre FESTIVALUL ABUZURILOR de la DNA Ploiești!

…Ei bine, iată că cei cinci judecători au ANULAT azi condamnările la ani grei de închisoare pe numele lui Vlad Cosma și Mircea Cosma. Procesul o va lua de la ZERO! Prin urmare, rezultă că cei cinci judecători au înțeles gravitatea absolută a procedeelor de la DNA Ploiești!

Pentru acest motiv și pentru multe, multe altele la fel de grave, Laura Codruța Kovesi ar trebui imediat #REVOCATĂ și cercetată, împreună cu toți locotenenții ei din DNA!

Posted by | View Post | View Group