Am trimis chiar acum o sesizare oficială către …

0
90

Am trimis chiar acum o sesizare oficială către ministrul Justiției:

“Domnule ministru al Justiției,

Nu voi intra într-o discuție pe fond pe marginea protocolului SRI – CSM. Tema a fost dezbătută deja foarte mult în spațiul public și la semnalarea gravelor încălcări ale legii (inclusiv ale Legii Fundamentale) a contribuit în repetate rânduri și subsemnatul. Mă voi mărgini, în cadrul acestei sesizări, să vă întreb dacă intenționați să colaborați (sau să cooperați) în continuare cu distinsa doamnă Oana Schmidt-Hăineală, cea care, așa cum a relatat presa, ocupă funcția de șefă a Corpului de Control din cadrul Ministerului Justiției. Este o chestiune de maxim interes public – ministrul Justiției consideră firesc să aibă în echipă, pe o funcție foarte importantă, o persoană care, din postura de vicepreședinte al CSM, a semnat protocolul SRI – CSM?

Mulțumesc și nu vă ascund că mă aștept la un răspuns foarte rapid. Sunt deja zile bune de când a devenit public conținutul protocolului SRI – CSM și o reacție promptă a ministrului Justiției în ceea ce privește acest protocol și colaborarea/cooperarea cu una dintre persoanele semnatare ale acestuia este absolut necesară.

Liviu Pleșoianu,
Deputat PSD”

P.S. Pentru că mai mulți dintre dumneavoastră mi-ați cerut acest lucru, public aici și legătura către comentariul de pe pagina domnului Liviu Dragnea: https://www.facebook.com/liviudragnea.ro/posts/1742173312528075?comment_id=1746474195431320

Posted by | View Post | View Group