Lumea este condusă superficial, voit superficial. …

0
37

Lumea este condusă superficial, voit superficial. Tot ce ne înconjoară – școală, loc de muncă, spațiu de recreere (cu prea rare excepții) – este menit să ne adoarmă UMANITATEA, să ne exproprieze sensurile, să ne deporteze rosturile, să ne cufunde în uitarea de sine și de celălalt.

Trăim vremuri în care doar împreună cu celălalt mai putem redeveni noi. Globalizarea nu este decât mutația degradată a unui Impuls VIU și absolut necesar – impulsul profund umanist al fraternității universale. Iar “networking”-ul nu e nimic altceva decât eșuarea în corporatism a impulsului care ne trimite mereu către celălalt.

Atunci când spiritul tău se adapă din dorința vie de a le fi de folos celorlalți, când tot ce faci pui în slujba acestui ideal, porțile cerului și ale pământului încep să se deschidă. Dacă dovedești că ai puterea de a insista, de a te ridica și a merge mai departe chiar și atunci când totul pare a se fi închis, se va ivi la un moment dat cu siguranță și prima rază de soare. Totul e să mergi mai departe, cu soarele-n minte, chiar și prin cel mai aprig îngheț…

Vă invit să mergem împreună, dincolo de dincolo… Fie să FIM!

Posted by | View Post | View Group