Dragi băieți, vreau să vă transmit că …

0
112

Dragi băieți, vreau să vă transmit că apreciez foarte mult ajutorul substanțial pe care mi-l dați! Făcând dovada unei impecabile stupidități, aveți convingerea că tactica pierzătoare din SUA (“Nu votați Trump, că e omul rușilor”) va avea efectele scontate în România (“Nu votați Pleșoianu, că e omul rușilor”). Atâta doar că demersul vostru se încadrează perfect în definiția nebuniei: “a face același lucru în mod repetat așteptându-te să obții alt rezultat”…

Vă dați seama cam cât de mare e disperarea prin anumite… #SUFRAGERII, cam cât de greu le-au căzut la bilă sondajele pe care le realizează pentru uzul lor intern, dacă au ajuns să scrie până și pe Wikipedia că eu sunt… “agent al Serviciilor de informații rusești”? 🙂

Iată, în continuare, de pe …Wikipedia, o nouă mostră de prostie în stare pură:

“Liviu Ioan Adrian Pleșoianu (n. 24 ianuarie 1980) este un deputat român, ales în 2016, și agent al Serviciilor de informații rusești.”

sau:

“Pleșoianu a pledat pentru o înțelegere și o apropiere față de Rusia, fiind bine cunoscut pentru relații apropiate avute cu Serviciile secrete rusești.”

Continuați să fiți impecabil de stupizi, băieți, continuați! În SUA, alții la fel de deștepți ca voi au reușit. Propaganda a funcționat: Donald Trump nu a fost ales, iar Hillary Clinton a devenit Președinte. …sau nu chiar? :))))))))))))

Posted by | View Post | View Group