Erou care luptă acum împotriva celei care i-a …

0
162

Erou care luptă acum împotriva celei care i-a fost subalternă în Guvern, ca ministru al Justiției, acum mulți ani și pe care apărat-o chiar și atunci când PSD izbutise o moțiune simplă împotriva ei… Erou care se luptă pentru a schimba odioase legi ale Justiției pe care tot el le-a girat prin asumarea răspunderii Guvernului în Parlament, fără nicio dezbatere… Erou care luptă cu Iohannis atât de mult încât se opune suspendării acestuia… Erou care i se împotrivește atât de mult lui Iohannis încât partidul lui nu vrea Comisie parlamentară de anchetă care să investigheze rolul lui Werner în escaladarea URII în societatea românească… Erou care luptă pentru România la cârma unui partid ai cărui lideri consideră că sărăcuțele EXXON Mobile și OMV sunt nedreptățite de Legea Offshore pentru care m-am bătut atât de mult… Erou care… dădea bani de la Guvern pentru PROTOCOALE ÎNTRE SRI ȘI PARCHETE, în 2005, prin Hotărâre de Guvern, deși acum denunță EXACT aceste PROTOCOALE…

Știu, alegători PSD-ALDE, eu sunt ăla “prea tânăr”. Nu-i nimic, fiți pe pace – cel “experimentat” și “cu vârsta potrivită” vă va duce pe culmile progresului, el fiind un erou legendar, nicidecum un politician care e DATOR MORAL să lupte împotriva abuzurilor sinistre pe care el însuși le-a girat ca premier! FIX Legile Justiției pe care ne străduim să le mofificăm sunt abuzivele Legi ale Justiției PE CARE EROUL LEGENDAR ȘI LE-A ASUMAT!!!

Mi-am jurat că voi lupta împotriva #IPOCRIZIEI indiferent de consecințe! Și voi continua să o fac! Prefer să DISPAR din viața publică decât să le spun oamenilor altceva decât ADEVĂRUL!

“HOTĂRÂRE nr. 231 din 30 martie 2005 privind aprobarea Strategiei naţionale anticorupţie pe perioada 2005-2007 şi a Planului de acţiune pentru implementarea Strategiei naţionale anticorupţie pe perioada 2005-2007″, EMITENT GUVERNUL, Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 272 din 1 aprilie 2005:

Domeniu prioritar: COMBATEREA CORUPȚIEI.

4.5. Sesizarea de îndată a procurorului care instrumentează cazuri de crimă organizată sau corupţie de către STRUCTURILE INFORMATIVE şi de investigaţie prin transmiterea oricăror informaţii şi suport probator referitoare la săvârşirea unor acte sau fapte de corupţie sau crimă organizată.

Octombrie 2005, Bugetul existent al instituțiilor implicate (CSAT, SRI, SIE, structurile de informații departamentele MFP, MJ, MAI, ONPCSB, PNA[=DNA] si PICCJ).

Stabilirea procedurilor de comunicare. PROTOCOALE semnate de instituţiile implicate.”

Dumnezeule mare!!! BUGET PENTRU PROTOCOALE APROBAT ȘI SEMNAT ÎN 2005 DE ACTUALUL EROU AL LUPTEI ÎMPOTRIVA STATULUI PARALEL A CĂRUI EXISTENȚĂ SE BAZEAZĂ TOCMAI PE ACESTE PROTOCOALE!?????

Am o senzație de #VERTIJ! Dar nu-i problemă. Ignorați-mă! Sunt “prea tânăr” și “neexperimentat”.

…Fiecare popor are EXACT conducătorii pe care îi merită! Votați Iohannis sau “alternativa” sa… Eu sunt “prea tânăr”…

După ce am citit Hotărârea de Guvern semnată în 2005 de EROUL LUPTEI ÎMPOTRIVA STATULUI PARALEL, am nevoie acută de EMETIRALE! #DOAMNE_FEREȘTE!!!

Nu am cum să dorm noaptea asta, dar sunt perfect împăcat cu mine însumi! Așa, “prea tânăr” și “neexeperimentat” cum sunt!!! Noapte bună, România! Sau Bună Dimineața! Tu alegi!…

Posted by | View Post | View Group