Cu ceva vreme în urmă, am publicat acest …

0
169

Cu ceva vreme în urmă, am publicat acest fragment video. A ajuns atunci la un milion și jumătate de români. Îl reiau, pentru că mi se pare la fel de actual și pentru că redă perfect MESAJUL MEU CĂTRE ROMÂNI:

“DIFERENȚA O FACE UMANITATEA fiecăruia dintre noi… Polițistul din SUA, Alabama, nu numai că nu a arestat-o pe femeia ce furase ouă pentru nepoții săi înfometați, DAR I-A CUMPĂRAT CHIAR EL ALIMENTELE FURATE! Comparați acest caz cu cel al mamei Anei-Maria, închisă 3 ani pentru că a furat alimente pentru fetița sa (Președintele României a refuzat să o grațieze). Vă rugăm să dați mai departe…

Helen Johnson, o americancă în vârstă de 47 de ani și bunică a trei nepoți, a scăpat nepedepsită după ce a furat trei ouă dintr-un magazin. Disperată că nepoții ei nu mâncaseră nimic de trei zile, femeia a decis să fure trei ouă dintr-un supermarket după ce a realizat că nu își permite să cumpere o cutie întreagă. Helen a fost prinsă dar, în loc să o aresteze, polițistul chemat de conducerea magazinului i-a… cumpărat femeii o cutie întreagă de ouă!

“A început să plângă și să își ceară scuze. A încercat să îmi ofere toți banii pe care îi avea, 1,25 dolari”, a declarat polițistul William Stacy din statul american Alabama.

Mai mult, Stacy alături de colegii săi, i-a făcut cadou lui Helen mai multe cărucioare cu mâncare pentru a avea ce pune pe masă de Sărbători.”

Posted by | View Post | View Group