În perioada în care eu ceream expulzarea …

0
238

În perioada în care eu ceream expulzarea Ne-Excelenței sale Hans Klemm, ieșit grav în decorul diplomației și al bunului-simț, Ilan Laufer era încă ministru (pentru Mediul de Afaceri). Și din calitatea sa de ministru dovedea că are ceva ce le lipsește mult prea multor politicieni și demnitari români: #BĂRBĂȚIE! Laufer lua poziție, ca ministru, față de elucubrațiile altuia care se crede stăpân pe plantație – ambasadorul Canadei, ne-Excelența sa Kevin Hamilton.

…Sigur, până să îi dau eu replici (ca deputat) ambasadorului SUA și până să-i dea Laufer replici (ca ministru pentru Mediul de Afaceri) ambasadorului Canadei, era absolut necesar să îi cheme la discuții ministrul de Externe. Dar domnul Meleșcanu nu avea timp de așa ceva, ocupat fiind probabil cu evaluarea multianuală a distinsului George Maior…

…Între timp, unii se “dezic” de Laufer. Tot între timp, nimeni nu se dezice de cel care se face că plouă de aproape doi ani în privința ambasadorului României la Washington. Cel mai “#PROTOCOLar” ambasador pe care l-a avut România vreodată e bine-mersi… Ministrul de Externe veghează pentru asta.

#Ori_ai_ori_nu_ai
#Dacă_nu_ai_acasă_mai_bine_stai

Posted by | View Post | View Group