Apel către români

0
101

Apel către români! Să-l asistăm intelectual pe senatorul-Somnifer #Gâgă-Goțiu până când reușește să înțeleagă ceva…

#Gâgă (cunoscut și ca marele senator-Somnifer Goțiu, membru ultraproeminent și ultrasforăitor în plen al Uniunii Sabotați România) își dovedește încă o dată neînzestrarea singurului neuron semifuncțional. Prezumția de neinteligență trebuie respectată în continuare în cazul senatorului-Somnifer, deoarece probele pe care acesta le aduce zilnic sunt de fiecare dată în favoarea respectivei prezumții. Iată un nou exemplu, pe puncte:

1. #GÂGĂ-GOȚIU: „Altă goarnă a PSD și ALDE, pe nume Liviu Pleșoianu, a produs „dezvăluiri” și ”dovezi” extraordinare despre faptul că USR ar fi votat Legea recursului compensatoriu, cea în baza căreia au fost eliberat prematur din închisori violatorii și criminalii care au recidivat în ultimele luni, săptămâni și zile. ”Proba” e votul de la Senat al USR.”

COMENTARIU pentru #GÂGĂ-GOȚIU: Da, absolut toți senatorii USR prezenți – inclusiv tu! – au votat proiectul de lege privind recursul compensatoriu (te informez pe această cale și că tu NU votezi legi, ci proiecte de legi… legi sunt alea deja votate, promulgate de Werner și publicate în Monitorul Oficial!). Da, ce am prezentat eu chiar e dovada clară: votul în sine, cine anume a votat, înregistrări video, fragmente din stenograma ședinței. Oricine le poate verifica pe site-ul Senatului.

Nu numai că ați votat, dar ați și SALUTAT proiectul de lege, prin vocea distinsului senator USR Vlad Alexandrescu, fost coleg de cabinet cu distinsa Prună, autoarea proiectului de lege. Știți voi… #PRUNĂ – cea care tocmai a spus aseară așa: „Pentru că ni se cerea o măsură compensatorie m-am gândit la această măsură. Nu am să vorbesc despre vinovății și, dacă eu am fost tâmpită, Parlamentul condus de PSD – ALDE trebuia să fie mai deștept și să nu aprobe această lege”.

…Numai că Parlamentul și Guvernul PSD – ALDE au mers mai departe cu această lege TOCMAI din cauza ta, #Gâgă-Goțiu, din cauza ta și a Uniunii Sabotați România! Pentru că voi și Insul Bizar de la Cotroceni ați urlat ca niște isterici că o grațiere colectivă e ceva îngrozitor, că moare România, că se stinge în zece zile (cum cânta un alt precar intelectual cu #VOLTAJUL depășit). Dacă ar fi existat grațiere, am fi putut exclude categoriile celor închiși pentru fapte comise cu violență. În cazul recursului compensatoriu, e vorba strict despre condițiile improprii din închisori, motiv pentru care au posibilitatea de a ieși mai devreme toți, fără categorii exceptate. Puteam grația mame, puteam grația persoane care au furat o găină… Dar s-au temut din păcate unii de cei cu creier de găină! Au fost din păcate colegi care s-au speriat de #ISTERIA creată de unii ca tine, #Gâgă-Goțiu! Și atunci s-a renunțat la grațierea cu categorii excluse și s-a mers pe recursul compensatoriu. …Ăla pe care l-ai votat inclusiv tu, #ipocritule!

2. #GÂGĂ-GOȚIU: „Legea recursului compensatoriu, cea în baza căreia au fost eliberat prematur din închisori violatorii și criminalii care au recidivat în ultimele luni, săptămâni și zile”

COMENTARIU PENTRU #GÂGĂ-GOȚIU: Statistica ANP e clară pentru orice om normal la cap și cu măcar un neuron pe deplin funcțional:

– Se remarcă o SCĂDERE a numărului condamnaţilor ce au beneficiat de liberarea condiţionată!
– Se remarcă o SCĂDERE a celor ce revin în penitenciare după ce au beneficiat de liberarea condiţionată!
– Se remarcă o SCĂDERE a recidivei în rândul celor care au beneficiat de această lege!
STATISTICĂ pură, chiar de la Administrația Națională a Penitenciarelor, dragă #GÂGĂ:

În anul 2014, am avut 11.392 de deţinuţi liberaţi condiţionat.
În anul 2018, am avut 8.859 de deţinuţi liberaţi condiţionat!

În 2014, numărul recidiviștilor după liberare a fost de 3.598 de deţinuţi.
În 2018, numărul recidiviștilor după liberare a fost de 448 de deţinuţi!

Deci #MINȚI, #GÂGĂ-GOȚIU!

3. #GÂGĂ-GOȚIU: „Ce ”uită” să spună Pleșoianu ăsta e că: Senatul nu a fost cameră decizională. Legea care a fost adoptată de Camera Deputaților (unde USR a votat în unanimitate ”împotrivă”) e radical diferită de forma care a fost votată la Senat (care transpunea decizia CEDO). La Camera Deputaților s-a dublat numărul zilelor de compensare (de la 3 la 6) pentru fiecare 30 de zile de detenție în condiții improprii.”

COMENTARIU PENTRU #GÂGĂ-GOȚIU:

Dragă #Gâgă, oricât te-ai strădui tu să te scoți, nu ține! Indiferent dacă sunt 3 sau 6 zile, acel deținut tot are posibilitatea de a ieși mai devreme din închisoare! Și pentru că ai urlat tu ca un isteric împotriva GRAȚIERII (CARE AR FI EXCLUS CATEGORIILE DEȚINUȚILOR CARE AU SĂVÂRȘIT FAPTE CU VIOLENȚĂ!!!), s-a ajuns la recursul compensatoriu gândit de #PRUNĂ, în baza căruia pot ieși mai devreme toți! Cu alte cuvinte, #Gâgă-Goțiu, important NU este că iese ăla mai devreme cu 6 luni sau cu un an, important e că ăla care iese mai devreme sau mai târziu poate să facă parte incusiv din categoria deținuților pentru fapte săvârșite cu violență! Iar dacă ăla recidivează, asta n-are nicio legătură cu faptul că i s-au dat lui 3 sau 6 zile pentru fiecare 30 de zile de detenție în condiții improprii. Are legătură în schimb cu faptul că nu s-a făcut GRAȚIEREA SELECTIVĂ pentru că ai #URLAT tu ca un descreierat! Pricepi, senator-Somnifer?

COMENTARIU SUPLIMENTAR PENTRU #GÂGĂ-GOȚIU:

Tot conform comunicatului Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), legea recursului compensatoriu NU îi scoate mai devreme din pușcării pe deținuți, CI le dă posibilitatea SĂ CEARĂ mai devreme liberarea condiționată! Pe care, apoi, JUDECĂTORUL O ÎNCUVIINȚEAZĂ SAU NU, #Gâgă-Goțiu!

ANP: „Liberarea condiționată presupune convingerea instanței că persoana condamnată s-a îndreptat și se poate reintegra în societate. Observăm, astfel, că instanța de judecată competentă trebuie să facă verificarea îndeplinirii cumulative, în ordinea în care sunt prevăzute, a criteriilor stabilite de art. 99, respectiv 100 alin. (1) lit. (a)-(c) NCP.

Raportat la posibilitatea alocării de beneficii compensatorii potrivit Legii 169/2017, deşi legea a creat acest beneficiu, executarea fracţiei legale nu presupune, însă, operarea de drept a liberării condiţionate.”

ALT COMENTARIU SUPLIMENTAR PENTRU #GÂGĂ-GOȚIU:

Tot conform ANP, ucigașul de la Mediaș dobândise DEJA vocația de a fi analizat în comisia pentru liberare condiționată (pentru că efectuase deja fracția de pedeapsă), fără a mai avea nevoie de legea recursului compensatoriu:

„În acest context, cu referire punctuală la speța supusă atenției publice, menționăm următoarele:

Persoana în cauză, condamnată definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 13 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Tentativă la Omor deosebit de grav, a fost propusă pentru liberare condiționată la data de 03.05.2018, iar instanța de judecată, în considerarea îndeplinirii cumulative a criteriilor prevăzute de cadrul legal, a dispus punerea în libertate, la data de 22.05.2018.

Facem precizarea că, în eventualitatea în care Legea nr. 169/2017 nu ar fi produs efecte, persoana în cauză ar fi dobândit vocația de a fi analizată în comisia pentru liberare condiționată, la o dată anterioară, respectiv în luna martie 2018.”…

CONCLUZIE:

Având în vedere toate cele de mai sus, precum și mult mai multe astfel de situații, vă rog, cetățeni români, să-l asistăm intelectual pe #Gâgă-Goțiu în speranța că până și el va reuși, într-un târziu, să înțeleagă ceva. Până atunci însă vă rog să-i respectăm cu toții senatorului-Somnifer prezumția de neinteligență. Distinsul are resurse nelimitate și produce cu frecvență zilnică probe noi și puternice în sprijinul acestei prezumții!

Posted by | View Post | View Group