Martie 2016… Ministrul #PRUNĂ apărea la …

Martie 2016… Ministrul #PRUNĂ apărea la Ministerul Justiției îmbrăcată în ceva ce arăta exact ca un halat de baie și purta o geantă care arăta exact ca un sac menajer. I-am transmis la acel moment un mesaj VIDEO celei care ne spunea că se află „într-o afiliere de idei cu Monica Macovei” și că „discuția despre drepturi e un lux teoretic”:

„Doamna Prună, cred că e vremea să vă daţi jos halatul de ministru al “Justiţiei”…

După cum puteţi viziona în clipul de mai jos, aşa cum dvs. aveţi “o afiliere de idei cu Monica Macovei”, aşa am şi eu “o afiliere vestimentară” cu dvs.! Vă admir curajul aproape… nebun (în sens frumos, desigur) de a vă afişa public în… halat de baie. De asemenea, sunt inspirat de determinarea dvs. de a adopta curentul “Eco-Recycling”. Practic, poşeta dvs. poate fi folosită oricând şi ca sac pentru reciclare. …Ceea ce nu poate fi decât de apreciat!

Sigur, apreciez ceva mai puţin afirmaţia dvs. de acum câteva zile conform căreia “discuţia despre drepturi e un lux teoretic”. Motiv pentru care, aşa cum puteţi viziona în acest scurt VIDEO, vă invit să vă dezbrăcaţi de halatul de ministru al… “Justiţiei”, să îl aşezaţi cu grijă în poşetă, apoi să vă întoarceţi la activitatea dvs. de dinaintea intrării în Te(c)hnocraţie!”

Posted by | View Post | View Group