Mă întreabă oamenii ce părere am despre faptul …

Mă întreabă oamenii ce părere am despre faptul că Insul Bizar a călcat încă o dată cu bocancii peste Constituție, că a călcat încă o dată cu bocancii peste țară. Ce părere să am? Aceeași părere și hotărâre din decembrie 2016, comunicată public la doar câteva zile după alegerile parlamentare. Ziceam atunci:

“Am spus acum două zile și repet: cu un ins precum Werner Iohannis NU o poți scoate la capăt! Punct. Ca vajnic continuator al SISTEMULUI lui Traian Băsescu, va face absolut TOTUL pentru a hărțui și a toca mărunt posibilul viitor guvern și actuala majoritate parlamentară – PSD-ALDE. Dacă lași rădăcina în pământ, buruiana va ieși din nou la suprafață, se va întinde iar și va SUFOCA tot… Cine crede că se va opri aici (chiar dacă va accepta noua propunere de premier) se înșală. Îmi fac datoria de a repeta acest lucru!”

…Am avut perfectă dreptate în tot ce am spus! Am avut perfectă dreptate de fiecare dată când am cerut public – de 30 de ori, în ultimii doi ani! – demararea procedurii de suspendare. …Și am perfectă dreptate și când spun că Iohannis ar trebui suspendat dincolo de orice calcul politic. Parlamentul României are această datorie constituțională! Pe Iohannis NU ar trebui să îl prindă în funcție marele Summit de la Sibiu pe care i-l face cadou în an electoral amicul Juncker…

Posted by | View Post | View Group