Distinsul deputat “altfel” Ionuț Moșteanu, “om …

0
242

Distinsul deputat “altfel” Ionuț Moșteanu, “om nou în politică” și salvator al României (USR), minte de îngheață Dunărea. Cu scuzele de rigoare pentru că permit adevărului să strice un Fake News bun, iată faptele, “pas cu pas”:

1. De la tribuna Parlamentului, am amintit printre altele faptul că Realitatea TV a ajuns să aibă datorii de aproape 27 de MILIOANE de EURO.

2. În momentul imediat următor, deputatul USR a început să vocifereze că “și Antena 3 trebuie să-și plătească datoriile”.

3. Am mers la reputatul deputat și l-am întrebat care sunt “datoriile Antenei 3” știind foarte bine că nu au și nici nu au avut vreodată datorii la stat.

4. Reputatul Moșteanu a continuat să vocifereze spunând că “trebuie să plătească Voiculescu prejudiciul”.

5. L-am întrebat cât se poate de calm pe reputatul deputat de ce manipulează, respectivul “prejudiciu” (nu mai intrăm acum în detalii referitor la aberantul proces “TELEPATIA”) neavând oricum NICIO legătură cu subiectul, cu “datoriile Antenei 3” la care făcea referire.

6. “Omul nou în politică” s-a ridicat nervos din banca, și-a împins țanțoș pieptul înainte și mi-a spus pe un ton imperativ să plec. Văzând că, deși s-a îmbățoșat curcănește, nu fac nici jumătate de pas înapoi, reputatul deputat mi-a adresat în plenul Parlamentului României reputatele cuvinte: “Du-te-n PLM!”… Desigur, în forma completă, neabreviată…

7. Intrând în direct la România TV, o oră și ceva mai târziu, distinsul mincinos (dar în același timp nepenal și “om nou în politică”) a spus că “cei care îl cunosc știu că e o persoană respectabilă și că NICIODATĂ nu ar spune” ceea ce tocmai îmi spusese mie cât se poate de clar în plenul Parlamentului.

8. Alt reputat coleg de la USR mi-a transmis în plen, de la microfon, că vrea să vadă “dacă am bărbăție” și dacă voi vota în favoarea înființării unei comisii de anchetă privitoare la amenzile date de CNA postului Realitatea TV.

9. Uzând de dreptul la replică, i-am transmis respectivului reputat deputat că bărbăția mea nu e treaba dânsului, cu sau fără referendum. De asemenea, l-am invitat să-și analizeze propria bărbăție și să decidă dacă va cere sau nu sancționarea reputatului coleg de la USR care tocmai îmi adresase absolut decentele cuvinte “du-te-n PLM”.

…Profit de această ocazie pentru a-mi manifesta profunda admirație față de calitatea umană a reputatului deputat USR Ionuț Moșteanu, care MINTE de îngheață Dunărea deși știe foarte bine că mi-a adresat EXACT acele cuvinte. Mai rar astfel de “OAMENI NOI ÎN POLITICĂ”…

#Moșteanu_a_înjurat_birjărește #Bărbații_își_asumă_NU_mint_de_îngheață_Dunărea
#Omul_nou_în_politică_ÎNJURĂ_și_MINTE
#Nepenalul_minte_cu_grație

Posted by | View Post | View Group