MESAJ DE LA CONFEDERAŢIA INTERGALACTICĂ

0
212

MESAJ DE LA CONFEDERAŢIA INTERGALACTICĂ: “LAURA CODRUŢA KOVESI ESTE SINGURA NOASTRĂ OPŢIUNE PENTRU UN UNIVERS MAI SIGUR, MAI PUŢIN CORUPT!”

Alături de mine, întreaga Creaţie îşi va oferi marți un plăcut răgaz. Alături de mine, toate fiinţele Universurilor cunoscute şi mai puţin cunoscute vor sorbi cu nesaţ din nectarul discursurilor despre “purificarea Universului” sau despre “înlăturarea corupţiei la nivel cuantic şi chiar subcuantic”. Urechile ne vor fi poarta către minte, coridorul către suflet pentru melodia curată, frumoasă, plină de armonie a odelor aduse Celei care luptă împotriva a tot ce e rău în Cosmos, a Celei care şi-a stabilit o singură, dar MAGNIFICĂ misiune: aceea de a duce LUPTA FINALĂ (la care fac referire absolut toate textele profetice mai vechi sau mai noi) împotriva SURSEI RĂULUI în Univers!

În același timp, în țară, rând pe rând, Preşedintele României (în numele tuturor celorlalţi preşedinţi, pământeni şi nepământeni, deținători de case obținute prin Semeț Fals și Olimpian Uz de Fals), Procurorul General (ca principal reprezentant al noului Curent Cosmic Anticorupt, dar și ca Tractorist Universal al Dreptului), procurori SERAFICI din secția de procurori serafici a Consiliului SUBLIM (și ANGELIC) al Magistraturii, precum şi alte Glasuri ale ambasadorilor Confederaţiei Intergalactice vor aduce un prinos de recunoştinţă LEGENDEI VII, LUPTĂTOAREI CU BRAŢ ŞI INIMĂ DE FOC, Celei datorită căreia cantitatea de Rău din Univers nu va depăşi niciodată cantitatea de Bine!

Marți, într-un moment de supremă unitate intergalactică, întregul Univers va fremăta şi va striga ore în şir, într-un cosmic delir, NUMELE Celei care a reuşit să reseteze, să restarteze Inima curată a Lumii: “KOVESI, KOVESI, KOVESI”! Să nu uităm nicio clipă că suntem, cu toţii, fericiţii contemporani ai unui astfel de Eveniment măreţ, unic în istoria Universului actual!

Posted by | View Post | View Group