Încercare altruistă de armonizare a …

0
248

Încercare altruistă de armonizare a asperităților doctrinare USR – PLUS: soluție pentru a împăca lupta anti-Corupție cu lupta anti-Fasole

Având în vedere anvergura intelectuală și altitudinea ideologică a doctrinelor celor doi corifei politici Andrei Caramitru (USR) și Oana Bogdan (PLUS), deși fac parte din opoziție (în sensul că mă aflu în iremediabilă opoziție față de augusta minoritate dezinhibată), o pornire lăuntrică de nestăvilit mă determină să ofer, perfect altruist, o #SOLUȚIE pentru armonizarea unui posibil conflict între cele două VIZIUNI.

DOCTRINA USR

Sigur că, așa cum excelent propune eminența cenușie USR Andrei Caramitru, trebuie să-i #OBLIGĂM, să-i #FORȚĂM pe toți elevii, pe toți studenții și pe toți angajații de la stat să… stea două zile închiși în niște muzee “anti-corupție”.

DOCTRINA PLUS

Sigur că, așa cum genial propune desăvârșita intelectual Oana Bogdan (PLUS-CIOLOȘ), pentru a opri încălzirea globală și, în general, deteriorarea planetei, trebuie să ne aplecăm cu profunzime asupra problematicii complexe a #FLATULENȚEI!

POSIBIL CONFLICT DOCTRINAR

…Doar că încarcerarea pentru două zile (de ce doar două?) într-un muzeu anti-corupție (idee genială USR) riscă să distrugă alianța “Omului Nou” în măsura în care contravine politicii anti-Fasole a celor de la PLUS. Mai exact, mânat de cele mai bune intenții, nu poți să nu iei în calcul situația deloc plăcută în care un încarcerat în muzeul anti-corupție ar consuma în cele două zile de temniță civică taman… #FASOLE!

SOLUȚIA PROPUSĂ

În vederea soluționării posibilului conflict între lupta anti-Corupție și lupta anti-Fasole, este cazul ca absolut toate forțele politice, fie ele vechi, fie ele noi, să tragă adânc aer în piept și, luând ferm poziție împotriva #FLATULENȚEI, să aibă curajul de a face… presiuni pentru o ordonanță de urgență prin care #FASOLEA, acest dușman sinistru al omului și al speciilor, să fie în sfârșit interzisă!

…Ar fi păcat să pierdem aceste Idei valoroase! Dacă sunteți pentru armonizarea luptei anti-corupție cu lupta anti-fasole, vă rog să specificați în comentarii. De asemenea, consider oportună și o petiție în acest sens: “Fără Corupție și fără Fasole în funcțiile publice!…

Posted by | View Post | View Group