MINCINOS anti-român, tocmai ți-ai bătut joc de …

0
316

MINCINOS anti-român, tocmai ți-ai bătut joc de POPORUL ROMÂN de dincolo și de dincoace de Prut! Habar n-ai ce înseamnă “NAȚIUNE”, în primul rând! Apoi, cum să spui că te-ai referit la “națiuni diferite” când rulează fără oprire, peste tot, dincolo și dincoace de Prut, fragmentul video în care spui foarte clar că suntem POPOARE DIFERITE? Cum îți permiți, #BIZARULE, să ne MINȚI în față pe noi, românii despărțiți artificial de-o apă care-i aparține, de fapt, aceluiași popor?

În plus, dincolo de #MINCIUNA ta, chiar crezi că ieși basma curată din porcăria asta folosind “NAȚIUNI DIFERITE” în loc de “POPOARE DIFERITE”? Uite, WERNER, care e definiția cuvântului “națiune”:

NAȚIUNE: “Comunitate stabilă de oameni constituită istoricește și apărută pe baza unității de limbă, de teritoriu, de viață economică și de factură psihică, manifestate în particularitățile specifice ale culturii.”

Și uite, WERNER, care e definiția cuvântului “popor”:

POPOR: “1) Comunitate de oameni care locuiesc pe același teritoriu, vorbesc aceeași limbă și au aceleași tradiții culturale. 2) Ansamblu de persoane care locuiesc pe un anumit teritoriu; populație. 3) Totalitate de oameni de o anumită naționalitate; neam; seminție.”

WERNER, NU-ți mai pune teatral mâna la piept când se intonează imnul României! N-ai nimic viu și cald dincolo de coaste, degeaba te verifici! Ești un CYBORG cu cabluri prin care nu va curge niciodată sânge omenesc sau românesc!

Posted by | View Post | View Group