Mulțumesc

Mulțumesc! Este o mare onoare pentru mine! Românii de dincolo și de dincoace de Prut sunt UN SINGUR POPOR, O SINGURĂ NAȚIUNE!

“În semn de apreciere pentru ideile promovate în cartea sa, idei ce țin de identitate națională, de unire, de reîntoarcerea la uman a întregii societăți, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, i-a înmânat scriitorului și omului politic Liviu Pleșoianu – Trofeul Centenar.”

P.S. Acum un an, s-a desfășurat ședința solemnă a Parlamentului României dedicată celebrării unui secol de la UNIREA Basarabiei cu România. Singurul scaun GOL din sală a fost scaunul Președintelui României…

Acum câteva zile, când s-au împlinit 101 ani, Iohannis a avut ocazia să se revanșeze. Cumva… Oricum… …Și s-a “revanșat”. În data de 27 martie, singura activitate din programul său a fost consultarea în vederea referendumului “pe justițe”. “Pas cu pas”, acest individ nu numai că n-a făcut nimic pentru a-i aduce laolaltă pe români, ci a făcut tot ce e neomenește posibil pentru a-i dezbina.

Împreună, români de dincolo și de dincoace de Prut, vom reașeza România pe făgașul propriului Destin. Momentul de cotitură va fi la sfârșitul acestui an. Fie să FIM!

Posted by | View Post | View Group