Domnișoara asta plângea lângă mine, la Antena …

0
124

Domnișoara asta plângea lângă mine, la Antena 3, când n-a câștigat concursul din data de 1 Decembrie. Domnișoara asta a venit la lansarea mea de carte și am invitat-o să ia cuvântul. Domnișoara asta, de la Congresul PSD încoace, mă atacă în mod constant făcând echipă cu distinsul Gelu Vișan. Domnișoara asta, pe pagina lui Codrin Ștefănescu, a scris acum câteva ore, într-un comentariu, că sunt un “securist ticălos”. Domnișoara asta fie are nevoie de oamenii în halate albe, fie știe FOARTE BINE ce face…

Infinită SCÂRBĂ mă cuprinde când constat mizeria morală a unei persoane care a băgat capul în poză pentru a-și câștiga simpatie, după care a început să scuipe și să-și arunce veninul.

…Atât de frică le e băieților de… serviciu după discursul meu de la Congres încât au decis să își detoneze dronele infiltrate? E, poate, doar un ghem de probleme personale pe care doar niște specialiști cu experiență și halate albe îl pot dezlega? Nu știu. Dar ce știu sigur este că domnișoara Iosefina Pascal m-a convins o dată în plus că trebuie să mă vindec de o boală: aceea de a le acorda totuși credit persoanelor care, instinctiv, nu îmi plac.

“SUCCESURI”, domnișoară Pascal! Ați comis o imensă mizerie în ce mă privește. Din acest moment, pentru mine nu mai existați.

Doamne, ferește!

Posted by | View Post | View Group