Propagandiști siniștri, iar vă urcați pe …

0
153

Propagandiști siniștri, iar vă urcați pe tragedii, iar folosiți moartea și durerea pentru a vă perpetua statutul de intangibili? Țineți neapărat ca SRI să facă cercetare penală exact cum făcea Vechea Securitate și vă folosiți de moarte și durere pentru asta?

1. Cine e zdravăn la cap pricepe imediat că SRI nu are de ce să facă cercetare penală! Fosta Securitate făcea. Decizia CCR care a scos SRI din interceptări e o Decizie prin care Noua Securitate a fost lovită în moalele capului.

2. Tudorel Toader este unul dintre cei doi judecători CCR care s-au opus atunci, care nu au fost de acord ca SRI să iasă din interceptări. Am spus-o din clipa în care am auzit că vor să-l pună ministru la Justiție… Mulți români încă nu știu asta și încă îl pun în icoane…

3. Din nefericire, Cioloș și Prună au dat OUG 6/2016, care a venit peste Decizia CCR și care zice așa: “Prin excepţie, organele Serviciului Român de Informaţii pot fi desemnate organe de cercetare penală speciale conform art. 55 alin. (5) şi (6) din Codul de procedură penală pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică, conform prevederilor art. 57 alin. (2) teza finală din Codul de procedură penală”.

4. Din nefericire, la Senat, OUG 6/2016 a trecut tacit, deși acolo e președinte un legendar luptător împotriva abuzurilor… Din nefericire, la Camera Deputaților, OUG 6/2016 e ținută prin sertare…

5. Ce spune ființa Dogioiu e o mizerie securistoidă și o minciună de trei lei! Ca de obicei… În primul rând, dacă nu vrem ca SRI să fie Noua Securitate, atunci nu avem de ce să ne dorim ca SRI să facă cercetare penală, așa cum făcea Vechea Securitate… În al doilea rând, mizerabila OUG 6/2016 e încă în vigoare. Deci, oricum, SRI poate face în continuare tot ce țipă Dogioiu că nu mai poate face… Dar ce să ceri de la Dogioiu, adică de la ființa care cerea arestarea judecătorilor CCR!?

Posted by | View Post | View Group