În data de 3 aprilie 2016, pe vremea lui Cioloș, …

0
183

În data de 3 aprilie 2016, pe vremea lui Cioloș, contracaram cu argumente simple imbecilitatea securistă legată de cartelele preplătite. Redau fără modificări fragmentul video și textul de atunci:

(…fragmentul VIDEO se referă la ADEVĂRATA AGENDĂ a celor care o ţin langa cu schimbarea legii în privinţa “cartelelor prepaid”)
Trăim în “era Internetului”. Orice om cu o tabletă (fără niciun fel de cartelă, nici “prepaid”, nici pe bază de abonament) se poate conecta oricând la orice reţea publică de Internet Wi-Fi. Apoi, poate folosi unul dintre sutele de softuri de comunicare online (de preferinţă unul mai puţin cunoscut şi, deci, mai puţin supravegheat) pentru a conversa cu alt individ care procedează identic. …Un terorist care e capabil să procure şi să detoneze bombe în oraşul unde se află, printre altele, şi sediul NATO nu ştie ce spun eu aici?!? Se va crampona de “Legea BigBrother”?!? Se va crampona de faptul că nu-şi mai poate procura, fără să rişte, “cartele prepaid”?

…Şi atunci nu e ABSOLUT EVIDENT CĂ ALTA E AGENDA celor care o ţin langa cu această temă absolut falsă? Nu e clar că legile astea sunt de fapt pentru supravegherea noastră, nu a teroriștilor?!?

Posted by | View Post | View Group