Vrem cu adevărat să ne ridicăm din țărână …

0
283

Vrem cu adevărat să ne ridicăm din țărână sau preferăm să epuizăm mai întâi alfabetul cu nume de stăpâni?

Poporul român este poporul pentru care lupt și voi lupta chiar și în clipele în care mă voi vedea nevoit să-mi storc ultimii muguri de optimism. Cineva trebuie să spună lucrurilor pe nume, chiar cu riscul de a deranja, de a zgâlțâi zona de confort a multora! Și este momentul să repet un lucru care îmi este tot mai clar: vom înceta să fim o colonie (și încă una de mâna a III-a) doar atunci când vom înțelege că faptul de a schimba stăpânii (sau de a-i reasigura de slugărnicia noastră) din cinci în cinci ani nu ne va aduce niciun beneficiu!

Suntem în anul alegerilor prezidențiale. Și avem de ales… Epuizăm alfabetul cu nume de stăpâni sau pricepem, în sfârșit, că nu suntem nici cei mai corupți, nici cei mai leneși, nici cei mai răi, ci un neam care chiar are ceva de spus lumii celei mari, care chiar are un rol foarte important în conjunctura internațională actuală? Vrem cu adevărat să ne ridicăm din țărână sau preferăm să-i împingem acolo pe puținii care mai sunt dispuși să pună astfel de întrebări? Pentru România și pentru poporul român se apropie cu pași repezi momentul adevărului…

…Încercăm să reașezăm, împreună, România în propriul destin? Cei care cred încă în drumul OMULUI LIBER se pot implica în strângerea de semnături. Formularul poate fi descărcat aici: http://liviuplesoianu.ro/wp-content/uploads/2019/08/LPsemnaturi2019.pdf. Pentru centralizarea formularelor și pentru orice alte detalii, vă rog să luați legătura cu domnul Dorel Lăcătuș.

Fie să FIM, oameni liberi!

Posted by | View Post | View Group