Mesaj-manifest către toți primarii, consilierii …

0
776

Mesaj-manifest către toți primarii, consilierii locali și județeni PSD, către toți membrii PSD și către toți cei care au votat în 2012 și în 2016 pentru Dreptate, Curaj și Adevăr!

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, așa cum am făcut-o și la congres, aleg să NU tac și să vă spun ceea ce cred că trebuie spus! Pentru că am convingerea că vă doriți, la fel ca mine, ca la aproape 30 de ani de la Revoluție să acționăm astfel încât să triumfe:

…Adevărul, nu ipocrizia!
…Curajul, nu frica!
…Vorba liberă a omului liber, nu tăcerea vinovată!
…Dreptatea, nu injustiția!

…Și, mai presus de toate, știu că vă doriți, ca și mine, să triumfe ROMÂNIA, nu “Românica”!

În toți acești ani, am ales să nu tac!

…Pentru că așa sunt construit!
…Și pentru că cei care ne-au ales NU au tăcut, NU tac și NU au de gând să tacă!

Să nu uităm niciodată că oamenii care ne votează nu vor doar pâine, nu sunt doar un mare stomac! Sunt oameni demni, cu coloană vertebrală! Ei au nevoie de pâine, dar nu sunt dispuși să se târască pentru a primi acea pâine!

Aștept mesajele dumneavoastră, semnele de viață LIBERĂ date de oameni care aleg demnitatea și verticalitatea, nu ipocrizia și falsitatea! Eu sunt un om simplu, cu defecte, nu am nevoie să mi se închine ode precum am auzit că i se închină zilele acestea celei care nu știe nimic despre statul paralel pentru că “a fost plecată 9 ani din țară”. Știu că imensa majoritate faceți indigestie când auziți chestiuni de tipul: “mamă pentru copiii României, mamă între mame”, de parcă doamna în cauză ar fi un soi de Zeiță pogorâtă printre muritorii de rând…

Aștept mesajele dumneavoastră, pentru ca oamenii să simtă VIAȚĂ, LIBERTATE, DEMNITATE și CURAJ! Pentru că am convingerea că ați plecat, ca și mine, după câțiva saci cu lămâie atunci când domnul Fifor (îl știți, e omul cu umbrela) a rostit următoarele: “E foarte interesant pentru mine și pentru Eugen să mergem alături de doamna prim-ministru în vizitele pe care le facem în țară, să stăm puțin mai în spate și să ascultăm ce spune lumea după ce trece Viorica Dăncilă. Prima reacție este Dom’le, ce micuță e!. A doua reacție este dar chiar e frumoasă – și în fine reacția după ce vorbește și după ce intră în haina de premier și de președinte de partid este domnule, dar e puternică, este președintele României”…

…Aștept mesajele dumneavoastră, în numele tuturor celor care vor să vadă bun-simț, nu ploconire, demnitate, nu șerpuire, adevăr curat, nu discurs rimelat, OAMENI drepți ca bradul demn, nu saltimbanci cu verb de lemn!

Acționați, semnați și votați pentru ROMÂNIA, OAMENI LIBERI!

Fie să FIM! Vă mulțumesc!

Lista e aici: http://liviuplesoianu.ro/wp-content/uploads/2019/08/LPsemnaturi2019.pdf

Consilierul meu e aici: 0739.587.677

Eu sunt încă aici, alături de OAMENII LIBERI ai acestei țări…

Posted by | View Post | View Group